Шофьорът на камиона ковчег от Есекс се призна за виновен

Морис Робинсън е участвал в схема за нелегална миграция
25 ное 2019 19:55, Нели Христова
3
Шофьорът на камиона ковчег от Есекс се призна за виновен
Снимки: Reuters

Шофьорът, обвинен в непредумишлено убийство заради смъртта на 39 виетнамски мигранти, намерени мъртви на 23 октомври в ремарке на камион в Есекс, Южна Англия, се призна за виновен в по-дребни правонарушения, предаде Асошиейтед прес, цитиран от БТА.

В Централния наказателен съд в Лондон днес чрез видеовръзка от затвора 25-годишният Морис Робинсън призна, че е участвал в сговор за подпомагане на нелегална имиграция и придобиване на криминална собственост.

Той не пледира по 39-те обвинения в непредумишлено убийство и заговор за трафик на хора. Още двама мъже са задържани по същия случай.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 1В България това ще е расизъм и ксенофобия
2
2
 
3
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ЗАТВОРИЛИ 50 ДУШИ В ХЛАДИЛЕН КАМИОН БЕЗ ДА ПУСКАТ СТУДА НО ТЕЗИ КАМИОНИ СА ХЕРМЕТИЧЕСКИ!И ХОРАТА УМРЕЛИ ОТ ЗАДУШАВАНЕ!КОГАТО КИСЛОРОДА НАМАЛЯВА ПОСТЕПЕННО ТЯЛОТО НЕ СЕ СЪПРОТИВЛЯВА А ПРОСТО ЗАСПИВА В ЕДИН МОМЕНТ!
1
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Българската милиция да си вземе бележка. Дори и да няма вина притискат шофьора максимално с обвинения за да пропее накрая и да изстискат колкото се може повече информация. В България при подобен случай шофьора щяха да го пуснат след 72 часа и после оди да гониш Михаля.